„Everything happens for a reason...”

Vanita

zapsano 03.08.2009 , aktualizace 16.02.2013

(Look Honey - Victoria Caesaris, Blushing Flame)  

*04/2007

chovatel:  BUC-Film, Bouček J.

majitel:     Goldway

 

Vanita
Victoria Caesaris (IRE)Look Honey (IRE)
Vitality (GB) Blushing Flame (USA) Middle Prospect (USA) Sadlers Wells (USA)
Blaze Of Glory (GB)Young Generation (IRE)Nearctic Flame (IRE)Blushing Groom (FR)Middle Stage USA)Mr Prospector USA)Fairy Bridge USA)Northern Dancer (CAN)
Highlight (GB)Queens Husar (GB)Brig Odoon (IRE)Balidar (GB)Flame Of Tara (IRE)Sadlers Wells (USA)Runaway Bride (GB)Red God (USA)Patelin (USA)Stage Door Johnny (USA)Gold Digger (USA)Raise A Native (USA)Special (USA)Bold Reason (USA)Natalma (USA)Nearctic (CAN)
Hypericum (GB)Borealis (GB)Jojo (GB)March Past(GB)Tam O ShanterShantung (FR)Violet Bank (GB)Will Somers (GB)Welsh Flame (GB)Artaius (USA)Fairy Bridge (USA) Northern Dancer (CAN)Aimee GB)Wild Risk (FR)Spring Run (USA)Nasrullah(GB)Pontivy (USA)Cornish Prince (USA)Peroxide Blonde (USA)Prince John (USA)Sequence (USA)Nashua (USA)Raise You (USA) Native Dancer (USA)Thong (USA)Forli (ARG)Lalun (USA)Hail To Reason (USA)Almahmoud (USA)Native Dancer (USA)Lady Angela (IRE)Nearco (ITY)

o: Look Honey (IRE) (Sadlers Wellsh (USA) - Middle Prospect (USA)-Mr. Prospector (USA))

m: Victoria Caesaris (IRE) (Blushing Flame (USA)- Vitality (GB),Young Generation (IRE))

 


 

 

 

Vanita, alias Máňa, byla koupena od chovatele pana Jaroslava Boučka. Obsednutí a první tréninkové krůčky prodělala u trenérky Petry Jirátové. Po prvních cvalových pracích měla klisna menší problémy s karpy. Po následném vyšetření bylo zjištěno, že klisna bude velice pozdní a s plným tréninkem lze počítat v jejích třech až čtyřech letech. Klisna byla zakoupena jako sparing partner pro valacha Will Be Able a byl jí dán čas na dozrání. Vanita směřuje především do překážek, k čemuž jí předurčuje jak původ matky, tak současně se velice dobře prezentující potomky LH, na skocích ne jen v ČR, ale i v Itálii.

 

 

 

04/2009 -po příjezdu

 

  

05 - 09/2009 - obsedání

 

06/2009 , foto: Pavla Staňková

     

08/2009, foto: Věrka Marková

     

 

01/2010, foto: Pavla Staňková

 

04/2010 , práce v Mostě , foto: Pavla Staňková

 

05/2010 , Most, startovací boxy, foto: Lucka Zitková

 

                 

       

Stránky pro Vás připravuje Eva Zuzjaková
a tvoří Vladimír Smitka, Lynt services
Goldway.cz